ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τάσος Δώνης: Με τρομερό γκολ ξέρανε Μπάγερν και Νόιερ

Stuttgart's Anastasios Donis, left, and Bayern's Thiago challenge for the ball during a German Bundesliga soccer match between VfB Stuttgart and Bayern Munich in Stuttgart, Germany, Saturday, Sept. 1, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Stuttgart's Anastasios Donis, left, and Bayern's Thiago challenge for the ball during a German Bundesliga soccer match between VfB Stuttgart and Bayern Munich in Stuttgart, Germany, Saturday, Sept. 1, 2018. (AP Photo/Michael Probst) AP IMAGES/AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Ο Τάσος Δώνης με ένα πανέμορφο γκολ στο 26' της αναμέτρησης με την Μπάγερν ισοφάρισε για την Στουτγκάρδη και έκανε τον κόσμο στο "Alianz Arena" να παραμιλάει με το τέρμα του Έλληνα επιθετικού. (VIDEO)

Ένα ασύλληπτο γκολ πέτυχε στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Στουτγκάρδη για την Bundesliga πέτυχε ο Τάσος Δώνης. Ο Έλληνας επιθετικός, που είχε σκοράρει και πέρυσι στο Μόναχο στην αντίστοιχη αναμέτρηση, έκανε το 1-1 με ένα γκολ που έκανε ακόμα και τους φίλους της Μπάγερν να τον χειροκροτήσουν.

Σε ένα διώξιμο από μακριά ο Δώνης κατέβασε πανέμορφα τη μπάλα και έξω από την περιοχή εξαπέλυσε ένα τρομερό σουτ με το οποίο έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο της εστίας του Νόιερ ο οποίος παρά την προσπάθεια που έκανε δεν μπόρεσε να αποκρούσει.

Το τέρμα πάντως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να αποφύγουν οι Σουηβοί την ήττα, με την ομάδα του Νίκο Κόβατς να βρίσκει στο δεύτερο ημίχρονο το δρόμο προς τα δίχτυα με τους Γκέντνερ (αυτογκόλ στο 56'), Γκορέτσκα (71') και Λεβαντόβσκι (84') και να επικρατεί με 4-1 στο φινάλε, πλησιάζοντας έτσι σε απόσταση έξι πόντων την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

Σημειώνεται πως ο Πολωνός μπόμπερ των Βαυαρών αστόχησε σε πέναλτι στο 66' (μόλις το τρίτο χαμένο του πέναλτι σε 24 προσπάθειες στην καριέρα του και δεύτερο χαμένο σε 18 που έχει εκτελέσει με την Μπάγερν), με τον Αλφόνσο Ντέιβις (χειμερινό απόκτημα από τους Vancouver Whitecaps) να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπάγερν μπαίνοντας αλλαγή στο 86' αντί του Κομάν.

Μπάγερν Μονάχου - Στουτγκάρδη 4-1 (Highlights)

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ