ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ταλέντο του μήνα στην Ολλανδία ο Τσιμίκας

Ταλέντο του μήνα στην Ολλανδία ο Τσιμίκας

Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Βίλεμ, Κωνσταντίνος Τσιμίκας, ανακηρύχθηκε ταλέντο του μήνα Μαρτίου στην Ολλανδία. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Βίλεμ, Κωνσταντίνος Τσιμίκας, συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Πριν μερικές ημέρες, αγωνίστηκε για 27η φορά βασικός φέτος (ήταν η 28η συμμετοχής του) και ήταν ξανά πρωταγωνιστής για την ομάδα του.

Η Βίλεμ νίκησε 3-2 την Ουτρέχτη, αν και έχανε με 0-2, ενώ ο Έλληνας μπακ ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 2-2. Σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική (έχει και 3 γκολ στο κύπελλο), ενώ το γκολ του ήταν φανταστικό! Έκανε το "ένα-δύο" με τον Λίφτινκ και έπιασε ένα τρομερό γυριστό σουτ, με το οποίο "κρέμασε" τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Έτσι, λοιπόν, ανακηρύχθηκε κορυφαίος παίκτης του ολλανδικού πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών για τον Μάρτιο. Ο 21χρονος αμυντικός ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του τον προηγούμενο μήνα, σκοράροντας δύο φορές κόντρα σε Τβέντε και Ουτρέχτη.

Συνολικά μέτρησε δύο τέρματα, 13 ασίστ, 35 κλεψίματα, 21 μονομαχίες και 314 λεπτά συμμετοχής. Οι κορυφαίοι παίκτες της Eredivisie προκύπτουν με βάση στατιστικά χωρισμένα σε κατηγορίες, που είναι το σουτ, η πάσα, η κατοχή, η άμυνα, η επίθεση, εκτός βέβαια αν πρόκειται για τερματοφύλακα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ