ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τα δίνει όλα για την άνοδο η Akropolis

Τα δίνει όλα για την άνοδο η Akropolis

Η Akropolis θα αντιμετωπίσει το Σάββατο το μεσημέρι την Frej Taby στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα και ψάχνει το αποτέλεσμα που θα της δώσει την άνοδο στη Β' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. (VIDEO)

Η ώρα για το πιο κρίσιμο ματς στη σύντομη ιστορία της Akropolis έφτασε καθώς το Σάββατο το μεσημέρι η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Frej Taby εκτός έδρας στη ρεβάνς του 1-1 από το πρώτο ματς της Πέμπτης.

Η Akropolis στο ματς που θα διεξαχθεί στις 14:00 θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει την άνοδο στη Β' Εθνική Σουηδίας για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (1-1) αλλά σίγουρα η Akropolis έχει ακόμα αρκετές πιθανότητες που θα διεκδικήσει με τους παίκτες του Παναγόπουλου να τα δίνουν όλα.

Στάθηκε άτυχη στο πρώτο ματς

Η Akropolis στάθηκε άτυχη στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη την Πέμπτη στην έδρα της και αυτό γιατί θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη αλλά ο Βάσιτς έχασε πέναλτι στο 92'.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Φάλκμεμπορν στο 17' στη μοναδική καλή στιγμή τους. Οι παίκτες του Παναγόπουλου πίεσαν για να βάλουν το γκολ της ισοφάρισης και αυτό ήρθε στο 88' με κεφαλιά του Σανγκρέ μετά από κόρνερ από τα δεξιά.

Στο 93' η Akropolis κέρδισε πέναλτι και ο Βάσιτς που είχε περάσει ως αλλαγή ανέλαβε την εκτέλεση του. Ο φορ των γηπεδούχων έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία αλλά ο γκολκίπερ της Frej έπιασε πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.

Από πλευράς των Ελλήνων παικτών οι Γκέζος, Νικολακάκης και Σταυροθανασόπουλος ξεκίνησαν βασικοί στην αναμέτρηση με τους δυο πρώτους να παίζουν σε όλο το ματς. Ο Σταυροθανασόπουλος έγινε αλλαγή στο 81' με τον Βάσιτς να περνάει στη θέση του. Βασικός ήταν και ο Μαλντίν ο οποίος επίσης αντικαταστάθηκε στο 89' από τον Rajamohan.

Δείτε το βίντεο από την αναμέτρηση της Πέμπτης:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ