ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τα δεδομένα για το μέλλον του Μανωλά

Real Madrid's James Rodriguez, right, vies for the ball with Roma's Kostantinos Manolas during a Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Roma and Real Madrid, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Feb. 17, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Real Madrid's James Rodriguez, right, vies for the ball with Roma's Kostantinos Manolas during a Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Roma and Real Madrid, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Feb. 17, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", η Ρόμα εξακολουθεί να θέλει να πουλήσει αυτό το καλοκαίρι τον Κώστα Μανωλά και αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του.

Το deal της Ρόμα με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης χάλασε εκεί που όλα έδειχναν συμφωνία, ενώ με την Τσέλσι δεν προχώρησε το θέμα, αφού στράφηκε στη λύση του Ρίντιγκερ. Προς το παρόν, λοιπόν, ο διεθνής σέντερ μπακ παραμένει στο ρόστερ των "τζαλορόσι" και κανείς δεν ξέρει με σιγουριά το τι μέλλει γενέσθαι.

Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", η Ρόμα δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια πώλησης του Μανωλά και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον παραχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, βάζοντας ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία της, το οποίο θα φτάνει τουλάχιστον τα 30.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, οι πρωτευουσιάνοι κοιτάζουν ήδη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να αντικαταστήσουν τον Έλληνα στόπερ, εφόσον πουληθεί. Θέλουν με λίγα λόγια να είναι έτοιμοι για την διάδοχη κατάσταση και να μην ψάχνονται την τελευταία στιγμή. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος, Ζέρμερσον, της Μονακό, είναι μια περίπτωση που εξετάζεται.

Από 'κει και πέρα, αν δεν υπάρξει συμφωνία με κάποια ομάδα για τον Μανωλά μέχρι τα τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου υπάρχει σκέψη για συζητήσεις με τον Έλληνα αμυντικό, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2019. Αναμένονται αρκετά ακόμη επεισόδια στο "σίριαλ Μανωλά" την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ