ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τα 5.000.000 ευρώ που θέλει ο Μανωλάς το εμπόδιο της Νάπολι

Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Οι Ιταλοί μεταγραφολόγοι θεωρούν πως η Νάπολι είναι η ομάδα που θέλει περισσότερο απ' όλες να πάρει τον Κώστα Μανωλά από την Ρόμα, ωστόσο "κολλάει" στις απαιτήσεις του 28χρονου στόπερ.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν αρκετές ομάδες να έχουν πλησιάσει τη Ρόμα και να είναι διατεθειμένες να πληρώσουν τα 37.000.000 ευρώ που απαιτούνται ώστε να σπάσει το συμβόλαιο του Κώστα Μανωλά που εκπνέει το 2022.

Στα ιταλικά Μέσα ο Μανωλάς παίζει ψηλά και τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Νάπολι είναι το κλαμπ που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να κάνει δικό του τον διεθνή αμυντικό από τη Νάξο. Βέβαια, η ομάδα που προπονεί ο Κάρλο Αντσελότι φέρεται να δυσκολεύεται να καλύψει τις προσωπικές απαιτήσεις του υπαρχηγού της Εθνικής.

Συγκεκριμένα, ο Μανωλάς παρουσιάζεται να ζητάει 5.000.000 ευρώ το χρόνο, ποσό το οποίο μπορεί να πληρώσει η έτερη ενδιαφερόμενη από την Ιταλία, δηλαδή η Γιουβέντους.

Μέχρι στιγμής, πάντως, Μανωλάς και Ρόμα κρατούν αμυντική στάση, χωρίς να ξεκαθαρίζουν εάν θα χωρίσουν οι δρόμοι τους το καλοκαίρι. Μην ξεχνάμε πως τ' όνομα του Μανωλά δεν ακούγεται μονάχα στη γειτονική χώρα, αλλά και στις Ισπανία - Αγγλία για κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ