ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Συνάντηση του Μόντσι με τη Ζενίτ για την πώληση του Μανωλά

Romas Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Μόντσι ταξίδεψε στο Μόναχο προκειμένου να έχει συνάντηση με τους διοικούντες τη Ζενίτ με αντικείμενο συζήτησης την πώληση του Κώστα Μανωλά. Στα 30.000.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αθλητικός Διευθυντής των "τζαλορόσι", Μόντσι ταξίδεψε στο Μόναχο προκειμένου να συναντηθεί δια ζώσης με τους διοικούντες τη ρωσική ομάδα για να συζητήσει την πώληση του Έλληνα στόπερ.

Ο διεθνής αμυντικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίο φαίνεται διατεθειμένος να προσφέρει ακόμα και 30.000.000 ευρώ στη Ρόμα για χάρη του. Μάλιστα, τα ιταλικά ΜΜΕ το πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω, αφού υποστηρίζουν πως ο Μανωλάς έχει συμφωνήσει με τη Ζενίτ για τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 4.000.000 ευρώ ετησίως.

Σημαντικό ρόλο στο επικείμενο deal μεταξύ των δύο πλευρών έχει παίξει η προσπάθεια της διοίκησης της Ρόμα να εναρμονιστεί με τους κανονισμούς του Financial Fair Play, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τη φετινή σεζόν ο Μανωλάς πραγματοποίησε 45 συμμετοχές, όντας βασικός κι αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας της ιταλικής ομάδας.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ