ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Συμβόλαιο ενός μήνα με τη Μάδεργουελ ο Ξενοδόχοφ

Συμβόλαιο ενός μήνα με τη Μάδεργουελ ο Ξενοδόχοφ

Η Μάδεργουελ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γεννάδιου Ξενοδόχοφ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός μήνα με την ομάδα της Σκωτίας.

Στην Σκωτία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι απ' την ΑΕΛ, υπέγραψε συμβόλαιο ενός μήνα με τη Μάδεργουελ, με σκοπό να καλύψει το κενό του Τρέβορ Κάρσον, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

"Αισθάνομαι ωραία. Όταν με κάλεσε η ομάδα δεν το σκέφτηκα καθόλου. Αποδέχθηκα απευθείας την πρόταση, μπήκα στο αεροπλάνο και ήρθα να βοηθήσω", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Ξενοδόχοφ είναι ο "εκλεκτός" των ανθρώπων της σκοτσέζικης ομάδας, ύστερα απ' την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σκωτίας να απορρίψει το αίτημα επιστροφής του Πίτερ Μόρισον, ο οποίος αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στην Κλάιντ απ' τη Μάδεργουελ.

Ο 29χρονος Έλληνας γκολκίπερ θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (16/12) με την Κιλμάρνοκ και αναμένεται να αποτελέσει το μπακ απ του βασικού τερματοφύλακα, Ράσελ Γκρίφιθς.

Θυμίζουμε πως στην Scottish Premier League και συγκεκριμένα στη Χάμιλτον αγωνίζονται οι Γιώργος Σαρρής και Γιάννης Σκόνδρας.

H ανακοίνωση:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ