ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Συμφωνία Μανωλά-Ίντερ για το καλοκαίρι"

"Συμφωνία Μανωλά-Ίντερ για το καλοκαίρι"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Goal.com", η Ίντερ ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Μανωλά για πενταετές συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ισχύ απ' το καλοκαίρι και θα του αποφέρει 4.500.000 ευρώ ετησίως!

Παίκτης της Ίντερ θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Μανωλάς, αν λάβουμε υπόψιν το δημοσίευμα του " Goal.com", το οποίο κάνει λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ της πλευράς του Έλληνα στόπερ και των διοικούντων την ιταλική ομάδα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 25χρονος αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο 5 ετών με τους "νερατζούρι", το οποίο θα έχει ισχύ απ' το καλοκαίρι και θα του αποφέρει 4.500.000 ευρώ ετησίως! Απ' την άλλη πλευρά, η Ρόμα φέρεται να ζητά τουλάχιστον 44.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, τα οποία είναι έτοιμοι να προσφέρουν οι άνθρωποι της Ίντερ.

"Συμφωνία Μανωλά-Ίντερ για το καλοκαίρι"

Αξίζει να σημειωθεί πως οι "τζαλορόσι" κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να πείσουν τον Μανωλά να υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το 2019, με παράλληλη "γενναία" αύξηση των ετήσιων αποδοχών του ("καρπώνεται" 1.800.000 ευρώ το χρόνο), αλλά ο παίκτης δεν έμεινε ευχαριστημένος απ΄την προσφορά τους.

Θυμίζουμε πως Μανωλάς αποκτήθηκε απ' τη Ρόμα το καλοκαίρι του 2014 απ' τον Ολυμπιακό έναντι 13.000.000 ευρώ (συν μπόνους επίτευξης στόχων), αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας, έχοντας 2 γκολ και 4 ασίστ σε 110 παιχνίδια.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ