ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Συμφώνησε με τη Frej Taby ο Σταυροθανασόπουλος

Συμφώνησε με τη Frej Taby ο Σταυροθανασόπουλος

Ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr θα παραμείνει κάτοικος Σουηδίας καθώς τα έχει βρει σε όλα με τη Frej Taby.

Ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος θα παραμείνει κάτοικος Σουηδίας ακόμα και αν την Πέμπτη αποχαιρέτησε την Akropolis. Ο 25χρονος επιθετικός έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Frej Taby που αγωνίζεται στη Superettan.

Οι εμφανίσεις του Σταυροθανασόπουλου τη περσινή σεζόν, όπου είχε 14 γκολ και οκτώ ασίστ, οδήγησαν την ομάδα από τη Β' Εθνική Σουηδίας να τον εντάξει στο δυναμικό της για τα επόμενα δυο χρόνια ενώ η ανακοίνωση της συμφωνίας των δυο πλευρών αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Η Frej Taby ήταν και αντίπαλος της Akropolis στη μάχη των μπαράζ και εκεί τον τσέκαραν οι άνθρωποι της ομάδας της Superettan και με την ολοκλήρωση της σεζόν τον πλησίασαν για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Έλληνας επιθετικός είχε και άλλες προτάσεις στα χέρια του από ομάδες που παίζουν στη Β' Σουηδίας αλλά και τη Νορβηγία αλλά επέλεξε να παραμείνει στη Στοκχόλμη και να κάνει το βήμα παραπάνω αφού συμφώνησε με την Frej Taby.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ