ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στις προπονήσεις μετά από 20 ημέρες ο Καρέλης

Στις προπονήσεις μετά από 20 ημέρες ο Καρέλης

Ο Έλληνας επιθετικός, Νίκος Καρέλης, επιστρέφει στις προπονήσεις της Γκενκ ύστερα από απουσία είκοσι ημερών καθώς υπέστη πνευμονική εμβολή κατά την προετοιμασία της βελγικής ομάδας στην Ισπανία.

Ο Νίκος Καρέλης υπέστη στις 11 Ιανουαρίου πνευμονική εμβολή στην Ισπανία, όπου διεξήχθη η χειμερινή προετοιμασία της Γκενκ, και νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο της Μπενιδόρμ για τις δύο ημέρες που ακολούθησαν.

Ο 25χρονος Έλληνας επιθετικός αποθεραπεύτηκε, έλαβε το "πράσινο φως" από το ιατρικό επιτελείο της βελγικής ομάδας και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.

Στα μέσα Γενάρη για λόγους υγείας, ο Νίκος Καρέλης ταξίδεψε οδικώς από την Ισπανία στο Βέλγιο έπειτα από τις δύο ημέρες νοσηλείας του.

Υπενθυμίζεται ότι έμεινε ένα χρόνο εκτός γηπέδων λόγω ρήξης χιαστού που υπέστη τις τελευταίες ημέρες του 2016. Επέστρεψε τον Δεκέμβριο του 2017, πέτυχε ένα γκολ (απέναντι στη Σαρλερουά) σε οκτώ συμμετοχές με τη φανέλα της Γκενκ από τη στιγμή που επανήλθε στη δράση. Πλέον, καλείται να αφήσει τους τραυματισμούς και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, βοηθώντας την Γκενκ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ