Στην Πολωνία ο Ποτουρίδης

Ποτουρίδης

Στην Πολωνία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Ποτουρίδης. Ο 24χρονος μπακ υπέγραψε στην Μίεντζ Λέγκνιτσα, η οποία πάει για άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ο 24χρονος αριστερός μπακ, που μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο των μετόπισθεν, υπέγραψε για έξι μήνες στην Μίεντζ Λέγκνιτσα, ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Σε περίπτωση που η ομάδα του Έλληνα αμυντικού εξασφαλίσει την άνοδο, τότε θα ενεργοποιηθεί οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Η  Μίεντζ Λέγκνιτσα είναι στην 4η θέση ύστερα από 19 αγώνες, στο -6 από την πρωτοπόρα Chojniczanka Chojnice.

Την άνοδο στην πρώτη κατηγορία εξασφαλίζει οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Υπενθυμίζεται ότι ο "Πότου" έπαιζε μέχρι πρότινος στην ΑΕΛ, με την οποία αγωνίστηκε εφέτος σε οκτώ ματς. Κατά το παρελθόν έχει περάσει από Πανθρακικό, Ολυμπιακό, Πλατανιά και Νοβάρα.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ