ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην κορυφαία ενδεκάδα της ιστορίας της Λεγκανές ο Σιόβας

Real Madrid's Marco Asensio vies for the ball with Leganes' Dimitrios Siovas, left, during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Σιόβας AP

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Σιόβας, συμπεριελήφθη στην καλύτερη ενδεκάδα της ιστορίας της Λεγκανές με "συμπαίκτες" τους Ετο'ό και Κατάνια με βάση το poll της "Marca".

Η Λεγκανές διανύει τη δεύτερη σεζόν της στην πρώτη ισπανική κατηγορία και την τρέχουσα τα πηγαίνει εξαιρετικά καθώς μετά από δέκα ματς στη La Liga έχει συγκεντρώσει 17 βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση της κατάταξης.

Με οδηγό την καλύτερη άμυνα (πέντε γκολ), είναι βέβαιο ότι εάν συνεχίσει έτσι θα καταφέρει να διεκδικήσει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς. Ένας από τους (κύριους) λόγους της εξαιρετικής αμυντικής επίδοσης των "πεπινέρος" είναι ο 29χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Σιόβας. Πάτησε το πόδι του στο "Butarque" τον Ιανουάριο του 2016, κατάφερε να κρατήσει μαζί με τους συμπαίκτες του στην ομάδα στη La Liga, ενώ έχει λάβει και ατομικές διακρίσεις καθώς έχει ανακηρυχθεί ως "παίκτης του μήνα".

Η "Marca" διενήργησε poll για την καλύτερη ενδεκάδα της ομάδας του προαστίου της Μαδρίτης στην ιστορία της και ο Δημήτρης Σιόβας είναι σε αυτή, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων. Με "συμπαίκτες" τον 36χρονο Καμερουνέζο νυν επιθετικό της Αντάλιασπορ, Σαμουέλ Ετο'ό, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν 1997-1998 στη Λεγκανές με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ αλλά και τον γεννηθέντα Βραζιλιάνο, αλλά διεθνή Ισπανό, Κατάνια, ο οποίος αγωνίστηκε στη "Λέγκα" την ίδια σεζόν ως δανεικός από τη Σαλαμάνκα.

Στην κορυφαία ενδεκάδα της ιστορίας της Λεγκανές ο Σιόβας

Φυσικά στην καλύτερη ενδεκάδα είναι παρόντα πολλά από τα μέλη της τωρινής ομάδας, όπως οι Χον Αντέρ Σεράντες, Ντιέγκο Ρίκο, Μαρτίν Μαντοβάνι, Αλεσαντέρ Σιμανόβσκι και Γκαμπριέλ Πίρες. Το σχήμα που επέλεξαν οι αναγνώστες της ισπανικής εφημερίδας συμπληρώνουν ο Πάμπλο Ινσούα (νυν της Σάλκε), Άνχελ Βιράρ Δοράδο (αγωνίστηκε από το 1992 έως το 1994), Πάτσι Πουνιάλ (αγωνίστηκε από το 1999 έως το 2001),

Η καλύτερη ενδεκάδα της ιστορίας της Λεγκανές σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της "Marca": Σεράντες, Ινσούα, Μαντοβάνι, Σιόβας, Ντιέγκο Ρίκο, Πάτσι Πουνιάλ, Βιβάρ Δοράδο, Γκαμπριέλ Πίρες, Σιμανόβσκι, Κατάνια, Ετο'ό

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ