ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην Κάλιαρι ο Λυκογιάννης, επιβράβευση με εξαιρετικό συμβόλαιο

Στην Κάλιαρι ο Λυκογιάννης, επιβράβευση με εξαιρετικό συμβόλαιο
Λυκογιάννης

Παίκτης της Κάλιαρι πρέπει να θεωρείται ο Μπάμπης Λυκογιάννης. Η ιταλική ομάδα πρόσφερε στον διεθνή αριστερό μπακ συμβόλαιο 4,5 ετών, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του μπορεί να φτάσουν με τα μπόνους τα 1,4 εκατ. ευρώ. Οι λεπτομέρειες.

Από το πρωτάθλημα της Αυστρίας, στην Serie A! Ο Μπάμπης Λυκογιάννης επιβραβεύτηκε για τις εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια με μεταγραφή στο πρωτάθλημα της Ιταλίας. Η Κάλιαρι είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο 24χρονος αριστερός οπισθοφύλακας, έπειτα από συμφωνία που οριστικοποιήθηκε την Τετάρτη (17/1).

Η ομάδα της Σαρδηνίας φάνηκε να είναι αυτή που ήθελε περισσότερο τον ακραίο αμυντικό της Στουρμ Γκρατς. Με αποφασιστικές κινήσεις κατάφερε να αποσπάσει το "ναι" των Αυστριακών και του παίκτη, στον οποίο πρόσφερε 4,5 ετών, με ετήσιες αποδοχές που μαζί με τα μπόνους φτάνουν το 1,4 εκατ. ευρώ! Εφέτος ο Λυκογιάννης έχει παίξει σε 18 παιχνίδια, έχει βάλει 2 γκολ και μετρά και 1 ασίστ.

Η Κάλιαρι συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας και βρίσκεται στην 16η θέση της Serie A. Ύστερα από 20 παιχνίδια έχει 20 βαθμούς. Σε θέση υποβιβασμού είναι η 15η Κροτόνε, που έχει 15. Η Στουρμ, η οποία είναι στην 1η θέση της αυστριακής Μπουντεσλίγκα, θα λάβει 600.000 ευρώ για την παραχώρηση του Λυκογιάννη! Το deal έκλεισε στην Ισπανία, όπου κάνει προετοιμασία η Στουρμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: instagram.com/sksturm

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ