ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην Έλτσε ο Βέργος

Στην Έλτσε ο Βέργος

Στην Ισπανία θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός, Νίκος Βέργος, καθώς η Έλτσε ανακοίνωσε το δανεισμό του από τον Ολυμπιακό. Στα 2.500.000 ευρώ η οψιόν αγοράς.

Από τον Πειραιά, στο... Αλικάντε. Η Έλτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Έλληνα επιθετικού, Νίκου Βέργου, από τον Ολυμπιακό με τη μορφή μονοετούς δανεισμού. Ο Κιλκισιώτης τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ είχε και συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, παίζοντας μάλιστα και στο Champions League. Είχε χρησιμοποιηθεί στο περσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, στο οποίο οι Πειραιώτες έχασαν με 3-0.

Με την ανδρική ομάδα των Πειραιωτών είχε σκοράρει στις 26 Μαρτίου 2014, στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε 28 γκολ σε 31 παιχνίδια με την Κ20 του Ολυμπιακού! Η Έλτσε, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, συμμετέχει στη 2η κατηγορία της Ισπανίας.

Αξίζει να τονιστεί ότι έχει μπει οψιόν αγοράς από την ισπανική ομάδα που θα αγωνίζεται στη Liga Adelante, ή οποία ανέρχεται στα 2.500.000 ευρώ. Ο Νίκος Βέργος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες Κ17 και Κ19.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ