ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην 11άδα της αγωνιστικής στην Ολλανδία ο Τσιμίκας

Στην 11άδα της αγωνιστικής στην Ολλανδία ο Τσιμίκας

Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Βίλεμ, Κωνσταντίνος Τσιμίκας, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος. Διαβάστε τι έκανε και ποιοι είναι μαζί του.

Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Βίλεμ, Κωνσταντίνος Τσιμίκας, συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Για 27η φορά αγωνίστηκε βασικός φέτος (ήταν η 28η συμμετοχής του) και ήταν ξανά πρωταγωνιστής για την ομάδα του, αγωνιζόμενος σε όλο το 90λεπτο.

Η Βίλεμ νίκησε 3-2 την Ουτρέχτη, αν και έχανε με 0-2, ενώ ο Έλληνας μπακ ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 2-2. Σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική (έχει και 3 γκολ στο κύπελλο), ενώ το γκολ του ήταν φανταστικό! Έκανε το "ένα-δύο" με τον Λίφτινκ και έπιασε ένα τρομερό γυριστό σουτ, με το οποίο "κρέμασε" τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Πήγαινε πάντως για σέντρα, με τον ίδιο να δηλώνει: "Ίσως να ήταν ένα τυχερό γκολ". Και τα τρία γκολ της Βίλεμ ήταν... γκολάρες, με τον Χάγε που πέτυχε το πρώτο με τρομερή εκτέλεση φάουλ να δηλώνει με χιούμορ: "Κώστα, σε ευχαριστώ! Πέτυχα ωραίο γκολ και μετά από λίγο πας εσύ και βάζεις ένα ακόμη πιο ωραίο"!

Η καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής στην Ολλανδία:

Στην 11άδα της αγωνιστικής στην Ολλανδία ο Τσιμίκας

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ