ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στη Σάμσπουνσπορ Σαμαράς - Σηφάκης

Στη Σάμσπουνσπορ Σαμαράς - Σηφάκης
Σηφάκης, Σαμαράς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Σάμσουνσπορ, ομάδα στη Β' Τουρκίας, ανακοίνωσε τη συμφωνία της με Μιχάλη Σηφάκη και Γιώργο Σαμαρά. Ο 33χρονος κίπερ και ο 32χρονος επιθετικός θα βρίσκονται από την Κυριακή (6/8) στη Σαμψούντα.

'Πακέτο" στην Τουρκία οι Κρητικοί Μιχάλης Σηφάκης και Γιώργος Σαμαράς. Αμφότεροι συμφώνησαν με την Σάμσουνσπορ, η οποία ενημέρωσε ότι την Κυριακή (6/8) οι δύο Έλληνες θα προσγειώνονταν στις 17.00, στο αεροδρόμιο Carsamba.

Δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας των άλλοτε διεθνών με τον σύλλογο της Σαμψούντας. Τη νέα σεζόν όμως θα αγωνιστούν στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, με μια ομάδα που έχει προοπτική για κάτι καλό και η οποία διαθέτει πιστούς οπαδούς.

Ο Σηφάκης είναι γεννημένος στις 09/09/1984 και την τελευταία διετία ήταν στην Κόρτραϊκ (Βέλγιο). Παλαιότερα έχει παίξει σε ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Άρη, Σαρλερουά, Ατρόμητο και Λεβαδειακό. Με την Εθνική Ελλάδας έχει χριστεί 15 φορές διεθνής.

Ο Σαμαράς είναι γεννημένος στις 21/2/1985 και το περασμένο εξάμηνο ήταν στη Ρεάλ Σαραγόσα. Είχε προηγηθεί για 1,5 χρόνο η Ράγιο Οκλαχόμα των ΗΠΑ, ενώ παλαιότερα πέρασε από Χέρενφεϊν,Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ, Γουέστ Μπρομ και Αλ Χιλάλ. Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει αγωνιστεί 81 φορές και έχει σημειώσει 9 γκολ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, βέβαια, τερμάτισε οριακά σε θέση παραμονής. Τρεις ομάδες υποβιβάστηκαν και η Σάμσουνσπορ ήταν τέταρτη από το τέλος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ