ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στη North Carolina FC ο Ταμπάκης

Στη North Carolina FC ο Ταμπάκης

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης δεν θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Κάνσας Σίτι, ομάδα που είχε αποκτήσει τα δικαιώματα του τον Δεκέμβριο, αλλά στη North Carolina που θα αγωνιστεί τη σεζόν 2018-19 στο MLS.

Στη North Carolina FC και όχι στην Κάνσας Σίτι ομάδα που είχε αποκτήσει τα δικαιώματα του τον Δεκέμβριο θα αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Ταμπάκης.

Ο 26χρονος γκολκίπερ πήρε μεταγραφή στην ομάδα που αγωνίζεται στο USL και θα παίξει τη σεζόν 2018-19 στο MLS και υπέγραψε για ένα χρόνο με στόχο να γίνει βασικός και να μπορέσει και την επόμενη περίοδο να αγωνιστεί και πάλι στο MLS.

Ο Ταμπάκης ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της North Carolina πριν λίγες μέρες και στην επίσημη ανακοίνωση ο προπονητής της ομάδας Κόλιν Κλάρκ τόνισε: "Ο Αλέξης είναι μια σημαντική προσθήκη στην ομάδα. Τα προηγούμενα δυο χρόνια είχαμε μερικούς καλούς γκολκίπερ στην ομάδα και τώρα έχουμε ένα γκρουπ με νέους τερματοφύλακες. Ο Άλεξ θα παλέψει για τη θέση του βασικού μαζί με τον Γκερέρο. Φέρνει μαζί του την εμπειρία από την Charleston. Είμαι ενθουσιασμένος που είναι εδώ. Είναι μια καλή προσθήκη και δημιουργεί καλές προϋποθέσεις για μια ανταγωνιστική μάχη με τον Γκερέρο για τη θέση του βασικού".

Από την πλευρά του ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του είπε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που εντάχθηκα στη North Carolina, ένα κλαμπ με εξαιρετικό τεχνικό τιμ, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και εξαιρετικούς φιλάθλους. Έρχομαι με μεγάλο κίνητρο για να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες να έχει μια δυνατή παρουσία στο USL και να κερδίσει το πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να ζήσω συναρπαστικές στιγμές με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας".

Στη North Carolina FC ο Ταμπάκης

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ