ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στέλνουν Σάμαρη στη Νιούκαστλ

Benficas Andreas Samaris, left, and Zenit's Artyom Dzyuba head for the ball during their Champions League League Round of 16 second leg soccer match between Zenit and Benfica at Petrovsky stadium in St.Petersburg, Russia, Wednesday, March 9, 2016. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Σάμαρης, Μπενφίκα (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", η Νιούκαστλ δαπανά 20 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Ράφα Μπενίτεθ δουλεύει για το deal τις τελυταίες έξι εβδομάδες.

Κοντά στην απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη από τη Μπενφίκα βρίσκεται η Νιούκαστλ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Mirror", η ομάδα της Premier League δίνει 20 εκατ. ευρώ στους "αετούς" για τον διεθνή μέσο και το deal είναι κοντά στην πραγματοποίησή του.

Ότι ο προπονητής Ράφα Μπενίτεθ δουλεύει τη συγκεκριμένη υπόθεση εδώ και έξι εβδομάδες. Όλα αυτά πάντα σύμφωνα με το βρετανικό μέσο ενημέρωσης, κατά το οποίο ο Ισπανός τεχνικός χειρίζεται εξ' ολοκλήρου τον μεταγραφικό σχεδιασμό, μετά την αποχώρηση του chief scout Graham Carr.

Ο 28χρονος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη Μπενφίκα, στην οποία βρίσκεται από το 2014. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού κατέγραψε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (οι 18 ήταν για το πρωτάθλημα).

Η Νιούκαστλ έπαιζε πέρυσι στην Championship, αλλά τερμάτισε στην 1η θέση (συγκέντρωσε 94 βαθμούς) και εξασφάλισε την επάνοδό της στην Premier League.

(AP Photo/Dmitri Lovetsky)

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ