ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στέφανος Καπίνο: Επιστροφή 245 μέρες μετά

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Καπίνο EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος Καπίνο αγωνίστηκε την Κυριακή (6/1) στο φιλικό της Βέρντερ απέναντι στους Κάιζερ Τσιφς, επιστρέφοντας στη δράση 245 μέρες μετά, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. (VIDEO).

Την 1η Αυγούστου 2018, η Βέρντερ Βρέμης ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Καπίνο. Οκτώ μέρες μετά, ο διεθνής τερματοφύλακας τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το 2018 και να μην καταγράψει επίσημη συμμετοχή.

Η γερμανική ομάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Νότια Αφρική για προετοιμασία και την Κυριακή (6/1) ο 24χρονος γκολκίπερ κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή ύστερα από 245 μέρες! Βλέπετε, τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 6 Μαΐου, σε αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στη Μπόλτον!

Την Κυριακή λοιπόν η Βέρντερ έδωσε φιλικό με τους Κάιζερ Τσιφς και νίκησε 1-0, παιχνίδι βέβαια που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Ο Καπίνο έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πλέον μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του, Florian Kohfeldt.

Προ ημερών η Βέρντερ (10η στη Μπουντεσλίγκα) ανέβασε στον λογαριασμό της στο twiiter ένα βίντεο με τον Καπίνο να αποκρούει τα πέναλτι του Γερμανού φορ Max Kruse. Δείτε το:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ