ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σταφυλίδης στην Χόφενχαϊμ μέχρι το 2023

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ 2018 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÃÉÂÑÁËÔÁÑ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ÓÔÁÖÕËÉÄÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ 2018 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÃÉÂÑÁËÔÁÑ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ÓÔÁÖÕËÉÄÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης της Χόφενχαϊμ θα είναι τουλάχιστον μέχρι το 2023 ο Κώστας Σταφυλίδης. Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου μπακ το απόγευμα της Τετάρτης (15/5).

Στη Γερμανία θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Κώστας Σταφυλίδης, καθώς ανακοινώθηκε από την Χόφενχαϊμ το απόγευμα της Τετάρτης (15/5). Ο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ έμεινε ελεύθερος από την Άουγκσμπουργκ και συμφώνησε με τους "μπλε", υπογράφοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Παρότι τ' όνομα του Σταφυλίδη έπαιξε στο ρεπορτάζ των νταμπλούχων Ελλάδας, η επιστροφή του στην ομάδα που ανδρώθηκε δεν θα γίνει ούτε φέτος. Ο 25χρονος δεν τα έβρισκε με την Άουγκσμπουργκ για νέο συμβόλαιο, καθόσον αυτό που υπάρχει ολοκληρώνεται την στις 30/6, και η Χόφενχαϊμ έκανε τις απαραίτητες κινήσεις και τον "έκλεισε".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σταφυλίδης είχε πάρει μεταγραφή από την Λεβερκούζεν στην Άουγκσμπουργκ το 2015 έναντι 2,5 εκατ. ευρώ. Το χειμώνα του '18 το γερμανικό κλαμπ τον έστειλε στην Αγγλία όπου έπαιξε στην Premier League ως δανεικός με τη φανέλα της Στόουκ.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Άουγκσμπουργκ, έπαιξε 14 παιχνίδια και τώρα θα πάρει μία δεύτερη ευκαιρία στην Bundesliga, φορώντας τη φανέλα της Χόφενχαϊμ.

ΤΟ TWEET ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ