ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στα κόκκινα ο Λαγός

Στα κόκκινα ο Λαγός

Ο 24χρονος μέσος, Τάσος Λαγός, ανακοινώθηκε από τη Βίρτσμπουργκερ Κίκερς, ομάδα δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr. Ως "μεταγραφή κλάσης" προλόγισε την παρουσίασή του, ο τεχνικός της ομάδας.

Ο Τάσος Λαγός από τα πράσινα στα κόκκινα! Ο 24χρονος πρώην - πλέον - μέσος του Παναθηναϊκού, ανήκει για τα επόμενα δύο χρόνια στη γερμανική ομάδα Βίρτσμπουργκερ Κίκερς, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, προβιβασθείσα εφέτος από την τρίτη, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr.

"Για εμάς, ο Τάσος Λαγός είναι μεγάλη μεταγραφή. Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη, είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει παιχνίδι, ένας αληθινός all-rounder, ο οποίος μπορεί να διεισδύει στην αντίπαλη περιοχή. Φέρνει μαζί του μεγάλη εμπειρία, ήταν αρχηγός της ομάδας. Κάποιος που έχει παίξει στα ελληνικά γήπεδα, μπορεί να καταλάβει τι "καζάνι" είναι. Ο Τάσος έχει περάσει από εκεί και ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα. Είναι μια μεταγραφή κλάσης για τη Βίρτσμπουργκερ Κίκερς", υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας, Μπερντ Χόλερμπαχ.

Ο Λαγός αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ως ένας εκ των αρχηγών του τριφυλλιού, και έχοντας συνολικά παίξει 121 παιχνίδια με την πράσινη φανέλα σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ είχε πετύχει και πέντε γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τάσο Λαγό, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη γερμανική ομάδα Βίρτσμπουργκερ Κίκερς. Ο Λαγός εντάχθηκε στο σύλλογο από μικρή ηλικία ξεκινώντας στις ακαδημίες του «τριφυλλιού» ενώ στα 19 του χρόνια έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, παραμένοντας έκτοτε στέλεχός της. Κατέγραψε 121 συμμετοχές σε όλες τις διοργάνωσεις, πέτυχε πέντε γκολ και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2014.

Τίμησε τη φανέλα με το τριφυλλι όσο και το περιβραχιόνιο του Παναθηναϊκού από την εφηβική έως και την πρώτη ομάδα του συλλόγου. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού εύχεται σε ένα εκλεκτό μέλος της κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ