ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σκόραρε ύστερα από 1,5 χρόνο ο Σαμαράς

Σκόραρε ύστερα από 1,5 χρόνο ο Σαμαράς
Σαμαράς

Το πρώτο του γκολ με τη Σάμσουνσπορ, αλλά πρώτο του ύστερα από σχεδόν 1,5 χρόνο σημείωσε ο Γιώργος Σαμαράς. Αγωνίστηκε και ο Μιχάλης Σηφάκης, αλλά η ομάδα της Σαμψούντας ηττήθηκε από την Ουμρανίγεσπορ του Ανδρέα Βασιλόγιαννη (VIDEO).

Ήταν 7 Αυγούστου 2016 όταν ο Γιώργος Σαμαράς, παίκτης τότε της Rayo OKC, σκόραρε στο 1-1 με την NY Cosmos, στο πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας των ΗΠΑ. Την Κυριακή (24/12), ύστερα από σχεδόν 1,5 χρόνο, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα ξανά.

Η ομάδα του, Σάμσουνσπορ, τέθηκε αντιμέτωπη εκτός έδρας με την Ουμρανίγεσπορ, στη 17η αγωνιστική της Β' Τουρκίας. Ο Σαμαράς στο 38ο λεπτό ισοφάρισε σε 2-2, αλλά εντέλλει οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-2 και παραμένουν σε τροχιά ανόδου.

Το τρίτο τους γκολ μάλιστα προήλθε από ασίστ του Ανδρέα Βασιλόγιαννη, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν, έχοντας παίξει και στα 17 παιχνίδια στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Σε αυτό το ματς βασικός για τη Σάμσουνσπορ ήταν ο Μιχάλης Σηφάκης, συμπαίκτης του Σαμαρά.

Σκόραρε ύστερα από 1,5 χρόνο ο Σαμαράς
Σηφάκης

Αυτή ήταν η τρίτη συμμετοχή του άλλοτε διεθνούς γκολκίπερ, ο οποίος μάλιστα παντρεύεται το καλοκαίρι, ενώ για τον Σαμαρά αυτή ήταν η 10η εμφάνιση. Συμπαίκτης του Βασιλόγιαννη στην Ουμρανίγεσπορ είναι ο παλιός μας γνώριμος, Σίλβα Κλέιτον. Δείτε το γκολ του Σαμαρά:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ