ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σιώπης: "Εκανα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανώλης Σιώπης πραγματοπιήσε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Αλάνιασπορ. Ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού και Άρη σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα του που θα παίξει στο εξωτερικό.

Ο Μανώλης Σιώπης έγινε μέλος της ελληνικής παρέας της Αλάνιασπορ και για πρώτη φορά έκανε δηλώσεις ως παίκτης του τουρκικού κλαμπ. Ο διεθνής μέσος σημείωσε ότι αποτελεί μεγάλο βήμα για την καριέρα του ότι θα παίξει για πρώτη φορά στο εξωτερικό, ενώ σημείωσε πως θέλει να διατηρήσει τη θέση του στην Εθνική ομάδα:

"Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας, που έκανε μεγάλη προσπάθεια για την πραγματοποίηση της μεταγραφής μου. Θα παίξω ποδόσφαιρο για πρώτη φορά στο εξωτερικό. Είναι σημαντικό βήμα για εμένα και την καριέρα μου.

Θέλω να διατηρήσω τη θέση μου στην Εθνική ομάδα. Έχω έρθει εδώ και με υποδέχθηκαν θερμά, με βοήθησαν. Παρακολουθούσα τους αγώνες και το πρωτάθλημα, γιατί παίζουν και κάποιοι φίλοι μου εδώ. Έχω ανταλλάξει απόψεις με τον Τζαβέλλα για τον σύλλογο. Οι φίλαθλοι μας δεν πρέπει να μας αφήνουν μόνους και πρέπει να μας στηρίζουν σε όλα τα γήπεδα".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ