ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σιόβας: Χρυσό συμβόλαιο με Ουέσκα

Σιόβας: Χρυσό συμβόλαιο με Ουέσκα

Παίκτης της Ουέσκα είναι και επίσημα ο Δημήτρης Σιόβας, με την νεοφώτιστη στην La Liga να ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς στόπερ από την Λεγκανές για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το ισπανικό πρωτάθλημα ταιριάζει στον Δημήτρη Σιόβα και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη. Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Λεγκανές, ο 32χρονος διεθνής στόπερ παραμένει στην La Liga αλλάζοντας φανέλα, με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24.gr για τη συμφωνία του με την Ουέσκα να επιβεβαιώνεται απόλυτα και τη νεοφώτιστη στα μεγάλα σαλόνια να ανακοινώνει την Πέμπτη (17/9) την απόκτησή του.

Ο άλλοτε αμυντικός των Πανιωνίου και Ολυμπιακού υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ουέσκα, με τις αποδοχές του να ξεπερνούν συνολικά τα 2.000.000 ευρώ για αυτό διάστημα, ενώ η Λεγκανές εισέπραξε 1.000.000 ευρώ για να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του.

Κερδισμένος από το deal είναι όμως και ο Ολυμπιακός που κρατούσε ποσοστο μεταπώλησης 15%, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να βάζουν στα ταμεία τους το ποσο των 150.000 ευρώ από τη μετακίνηση του Σιόβα εντός ισπανικών συνόρων, τρισήμισυ χρόνια μετά την πώλησή του στην Λεγκανές.

"Ο Δημήτρης Σιόβας αποχωρεί μετά από 108 παιχνίδια και 3,5 χρόνια παρουσίας στους πεπινέρος. Καλή τύχη στη νέα σου περιπέτεια", αναφέρει χαρακτηριστικά η Λεγκανές μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Ιnstagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ