ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σιόβας: "Χαρούμενος που σκόραρα στο 100ο παιχνίδι μου στην La Liga"

Σιόβας: "Χαρούμενος που σκόραρα στο 100ο παιχνίδι μου στην La Liga"

Ο Δημήτρης Σιόβας δήλωσε χαρούμενος για την 100η του συμμετοχή στην La Liga, αλλά και για το γκολ του απέναντι στην Βαλένθια.

Ο Δημήτρης Σιόβας σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη Ουέσκα στη δεύτερη συμμετοχή του. Με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα της Βαλένθια, ισοφαρίζοντας σε 1-1, το οποιο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, πέτυχε το γκολ του στην 100η του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Ισπανίας και αυτό τον χαροποιεί ιδιαίτερα όπως δήλωσε:

"Για μένα ήταν ένα παιχνίδι που αξίζαμε να κερδίσουμε. Αν μπορούσε κάποιος να κερδίσει ήταν η Ουέσκα. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα 100 παιχνίδια μου στην La Liga, είναι σημαντικό για εμένα. Σκόραρα ένα γκολ και έδωσα έναν πόντο απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την ομάδα γρήγορα".

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο δύσκολο παιχνίδι που έρχεται με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης: "Είμαι στεναχωρημένος γιατί αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Με την Ατλέτικο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε καλύτερα από το Μεστάγια. Θα δούμε τι θα γίνει. Τίποτα δεν θα αλλάξει με μία μέρα περισσότερης ή λιγότερης προετοιμασίας. Αν το αξίζουμε θα πάρουμε τους βαθμούς".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ