ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σάμαρης: "Κρατάμε τη σημαία ψηλά και συνεχίζουμε"

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP

O Ανδρέας Σάμαρης ανέβασε μία φωτογραφία στο facebook μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου, ύστερα απ' την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Μπενφίκα, αποθεώνοντας τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Η Μπενφίκα του Ανδρέα Σάμαρη και του Κώστα Μήτρογλου κατέκτησε για τρίτη σερί χρονιά το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, ύστερα απ' την εμφατική νίκη με 5-0 επί της Γκιμαράες στο "Estádio da Luz" για την 33η αγωνιστική της Superliga.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Σάμαρης, που πέρασε ως αλλαγή στο 78ο λεπτό αντί του Λιούμπιμιρ Φέισα, ανέβασε μία φωτογραφία στο facebook μαζί με τον "Μητρογκόλ", λίγο μετά την στιγμή της απονομής του τροπαίου.

"Ακόμα ένας τίτλος για τους Έλληνες του εξωτερικού. Κρατά με τη σημαία ψηλά και συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια και στον Μητρογκόλ για ακόμα μια φανταστική χρονιά", ήταν το μήνυμα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Δείτε την ανάρτηση:

Photo Credits: AP Photo/Steven Governo

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ