ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ρίχνει το κασέ του ο Μήτρογλου για να μείνει στη Μπενφίκα

Ρίχνει το κασέ του ο Μήτρογλου για να μείνει στη Μπενφίκα

Η Μπενφίκα φέρεται διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα του Μήτρογλου και να τον αγοράσει με κανονική μεταγραφή από τη Φούλαμ και ο Έλληνας άσος είναι έτοιμος από την πλευρά του να δεχτεί μείωση των αποδοχών του για να μείνει στους "αετούς".

Ο Κώστας Μήτρογλου εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν στη Μπενφίκα όπου αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ, μετρώντας μέχρι στιγμής 18 γκολ σε 35 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (15 στην Primeira Liga) και το γεγονός αυτό έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας της Λισσαβώνας να επιθυμούν την παραμονή του στο "Estadio da Luz" και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ρίχνει το κασέ του ο Μήτρογλου για να μείνει στη Μπενφίκα

Οι "αετοί" έχουν αποφασίσει -όπως όλα δείχνουν- να δώσουν το ερχόμενο καλοκαίρι 7.000.000 ευρώ στους Λονδρέζους για να καλύψουν τη ρήτρα του και να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή και ο παίκτης από την πλευρά του κάνει ό,τι μπορεί για την παραμονή.

Όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η "Record", ο Έλληνας διεθνής στράικερ είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του και από τα 2.300.000 το χρόνο να συμφωνήσει στα 1.800.000 ευρώ, δείγμα της σφοδρής επιθυμίας του να μην αλλάξει φανέλα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ