ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρέτσος: Τραυματίστηκε στην επιστροφή του μετά από 208 μέρες!

Gladbach's Fabian Johnson, left, shoots the opening  goal against Leverkusen's Panagiotis Retsos during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Bayer Leverkusen at the Borussia-Park in Moenchengladbach, Germany, Saturday, Oct. 21, 2017.  (Marius Becker/dpa via AP)
Ρέτσος, (Marius Becker/dpa via AP) AP

Ο Παναγιώτης Ρέτσος στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση με την Λουντογκόρετς καθώς τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος στην επιστροφή του σε παιχνίδι της Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά από 208 μέρες τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Ο διεθνής αμυντικός τραυματίστηκε στο 29' του αγώνα με την Λουντογκόρετς και στο 31' παραχώρησε τη θέση του στον Γιούλιαν Μπαουμγκαρντλίνγκερ.

Ο 20χρονος αμυντικός είδε την ατυχία να του χτυπάει και πάλι την πόρτα καθώς βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου με μυικό τραυματισμό στον αριστερό μηρό.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν απαρηγόρητος μετά τον τραυματισμό του κάτι που φάνηκε και στις αντιδράσεις του, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει τι έγινε. Ο προπονητής, Χέικο Χέρλιχ, έσπευσε μάλιστα να τον αγκαλιάσει κατά την ώρα της αλλαγής του και να τον παρηγορήσει.

Leverkusen's team poses for photographers prior the Europa League Group A soccer match between Bayer 04 Leverkusen and PFC Ludogorets in Leverkusen, Germany, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Leverkusen's team poses for photographers prior the Europa League Group A soccer match between Bayer 04 Leverkusen and PFC Ludogorets in Leverkusen, Germany, Thursday, Nov. 29, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε στον τραυματισμό του Ρέτσου λέγοντας πώς ήταν το χειρότερο νέο από το ματς με την Λουντογκόρετς (1-1, έχει διασφαλίσει την πρόκρισή της η Λεβερκούζεν): "Το πιο πικρό σημείο του σημερινού αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Ρέτσου, πιθανόν με κάποια θλάση στον αριστερό μηρό, αλλά περισσότερα θα μπορούμε να πούμε αύριο μετά την μαγνητική που θα κάνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ