ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ρέτσος: "Παίζω, δεν παίζω, θα είμαι στο 100% με την ομάδα"

Ρέτσος: "Παίζω, δεν παίζω, θα είμαι στο 100% με την ομάδα"

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στο επίσημο κανάλι της Λεβερκούζεν μετά το ντεμπούτο του με την γερμανική ομάδα στο 4-0 απέναντι στη Φράιμπουργκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο διεθνής αμυντικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Παναγιώτης Ρέτσος, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας του μετά το ντεμπούτο του στο 4-0 απέναντι στη Φράιμπουργκ. Ο ίδιος είπε ότι αισθάνεται σαν στο σπίτι του και θα δίνει το 100% είτε παίζει είτε όχι.

"Πρώτα απ' όλα, θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στη Λεβερκούζεν. Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Δεν νίκησα μόνος μου.

Χαίρομαι που στο ντεμπούτο μου καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα και για να συνεχίσω στη σεζόν. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Βερολίνο την Τετάρτη (20/9), είναι ένα ματς που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πάμε εκεί για να το πάρουμε", ανέφερε αρχικά ο Ρέτσος και συνέχισε:

"Παίζω, δεν παίζω, θα είμαι στο 100% με την ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Τα παιδιά ήταν πολύ φιλικά σε μένα από την πρώτη στιγμή. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου...".



TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ