ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ρέτσος: Επιστρέφει μετά από τρεις μήνες σε φιλικό απέναντι στον Άγιαξ

Greece's Panagiotis Retsos, right, duels for the ball with Switzerland's Breel Embolo during an international friendly soccer match between Greece and Switzerland at the Olympic stadium in Athens, Friday, March 23, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Greece's Panagiotis Retsos, right, duels for the ball with Switzerland's Breel Embolo during an international friendly soccer match between Greece and Switzerland at the Olympic stadium in Athens, Friday, March 23, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μετά από τρεις μήνες, έστω και σε φιλικό την Τετάρτη (20/3) με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν να αντιμετωπίζει τον Άγιαξ.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς, αφού από τις 5 Μαΐου του 2018 μετράει μία μόλις συμμετοχή εξαιτίας τραυματισμών.

Σε αυτή του τη συμμετοχή στο παιχνίδι της Λεβερκούζεν κόντρα στη Λουντογκόρετς στις 29 Νοεμβρίου για την 5η αγωνιστική του Europa League τραυματίστηκε στον μηρό, έπαθε βαριά θλάση με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση.

Έπειτα, λοιπόν, από σχεδόν τρεισήμισι μήνες ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε φιλικό που δίνουν οι "Ασπιρίνες" απέναντι στον Άγιαξ στο προπονητικό τους κέντρο.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι η κατάσταση του βελτιώνεται, χρειάζεται, όμως χρόνο εξαιτίας των συνεχόμενων τραυματισμών ώστε να βρεθεί σε φουλ ρυθμούς: "Γίνομαι καλύτερος από προπόνηση σε προπόνηση. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα με τρεις τραυματισμούς. Χρειάζομαι ακόμη χρόνο για να γίνω καλύτερα και να φτάσω στο επίπεδο που βρισκόμουν πριν τον τραυματισμό".

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην στήριξη που έλαβε από την ομάδα και τους συμπαίκτες του: "Μετά από κάθε τραυματισμό είχα την αμέριστη συμπαράσταση από την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, ήταν πολύ σημαντικό. Είναι καλό να εργάζεσαι με την υπόλοιπη ομάδα ξανά".

Τέλος, αναφορικά με τους στόχους της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο υπόλοιπο της σεζόν δήλωσε: "Το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος είναι πολύ καλό για την ομάδα και έχουμε την ποιότητα όχι μόνο να μπούμε στο Europa League, αλλά και στο Champions League. Μπορούμε να μπούμε στη τετράδα. Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη για εμάς, γιατί χάσαμε την ευκαιρία στα τελευταία τρία από τα τέσσερα παιχνίδια".

Η ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga και απέχει 5 βαθμούς από την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ο έλεγχος των Ελλήνων του εξωτερικού: Σάμαρης on fire, Χολέμπας για τελικό!
Γιουβέντους: Επιστρέφει στη διεκδίκηση του Μανωλά!
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ