ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ράνγκνικ: "Θέλουμε τον Παπαδόπουλο, αλλά..."

Ράνγκνικ: "Θέλουμε τον Παπαδόπουλο, αλλά..."
Παπαδόπουλος-Λειψία

Η Λειψία δεν έχει δώσει χρόνο συμμετοχής στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ωστόσο δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει, καθώς τον υπολογίζει για το 2ο μισό της σεζόν.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος προπονήθηκε ξανά μετά από καιρό με τη Λειψία, αφήνοντας πίσω ακόμα ένα πρόβλημα τραυματισμού, την ώρα που η μεταγραφική φημολογία από Αμβούργο και MLS δίνει και παίρνει.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας έκπληξης της φετινής σεζόν στη Bundesliga, Ραλφ Ράνγκνικ, δήλωσε ότι δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Έλληνα διεθνή στόπερ να αποχωρήσει.

"Γι' αυτό ήταν μία πολύ πικρή χειμερινή διακοπή. Όταν ήταν υγιής, νικούσαμε. Όταν τον χρειαζόμασταν, ήταν τραυματίας. Ο 'Πάπα' σίγουρα θα ήθελε μεταγραφή, αλλά δεν θα προσεγγίσουμε κανέναν. Δεν θέλουμε να τον παραχωρήσουμε", είπε αρχικά.

Ο Παπαδόπουλος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λεβερκούζεν για έναν χρόνο, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί μόνο ως αλλαγή σε έναν αγώνα για 27 λεπτά σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τη "νεοφώτιστη" ομάδα, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ράνγκνικ, πάντως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης: "Εάν, όμως, έρθουν οι σύλλογοι στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και ο 'Πάπα' θέλει, τότε θα το αντιμετωπίσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

RB Leipzig: Ο σύλλογος που θα καταστρέψει το ποδόσφαιρο και φοβάται η Μπάγερν
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ