ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πρώτο γκολ του Δώνη με τη Λουγκάνο

Πρώτο γκολ του Δώνη με τη Λουγκάνο

Ο Τάσος Δώνης βρήκε για πρώτη φορά δίκτυα με τη φανέλα της Λουγκάνο στη νίκη πρόκριση της ομάδας του με 3-2 επί της Μπελιντσόνα, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. (VID)

Πριν από λίγες μέρες ο Τάσος Δώνης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα την Λουγκάνο, αγωνιζόμενος για 15 λεπτά στην ήττα της ομάδας του από τη Σιόν με 3-0.

Το Σάββατο όμως στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Μπελιντσόνα, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, ο Δώνης πέτυχε το πρώτο του γκολ και μάλιστα άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα ο 18χρονος άσος ο οποίος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και έπαιξε και στα 120 της αναμέτρησης καθώς ο αγώνας πήγε στην παράταση έκανε το 0-1 για την Λουγκάνο στο 10' του αγώνα.

Εν συνεχεία η ομάδα του προηγήθηκε με 0-2 αλλά στα δέκα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πέτυχαν δυο γκολ, έφτασαν στην ισοφάριση σε 2-2 και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί η Λουγκάνο πέτυχε ένα γκολ στο 120' με τον Πικινότσι και πήρε τη νίκη με 3-2 και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το θετικό για τον Δώνη είναι πως έδειξε, αγωνιζόμενος και στα 120', ότι έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του ενώ και με το γκολ που πέτυχε θα ανέβει και άλλο ψυχολογικά.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ