ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πρωταθλητής στο Ντουμπάι ο Κολομπούρδας!

Πρωταθλητής στο Ντουμπάι ο Κολομπούρδας!

Ο Νίκος Κολομπούρδας κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Ντουμπάι με τις ρεζέρβες της Αλ-Νασρ (πρώτος τίτλος στην ιστορία της). Τι δηλώνει στο Sport24.gr για τη σπουδαία επιτυχία ο Έλληνας τεχνικός.

Άφησε τη Θεσσαλονίκη πρώτα και την Κύπρο μετά για το... Ντουμπάι. Ο Νίκος Κολομπούρδας, πρώην προπονητής της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ αλλά και πρώτος τεχνικός των Εθνικού Άχνας και Αγίας Νάπας στην Κύπρο, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από την Αλ-Νασρ για αναλάβει την ομάδα Κ20.

Και την οδήγησε σε επιτυχίες! Από τη Δευτέρα (30/4) είναι πρωταθλητής στην Arabian Gulf Reserve League. Αυτός ήταν κι ο πρώτος τίτλος της Αλ-Νασρ σε αυτό το επίπεδο! Τερμάτισε στην πρώτη θέση με διαφορά τεσσάρων βαθμών, μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις (Αλ-Αΐν, Αλ-Βάντα, Αλ-Σαρζάχ).

Πρωταθλητής στο Ντουμπάι ο Κολομπούρδας!

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των ερασιτεχνών Κολωνίας, ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Απόλλωνα Αθηνών, Ονήσιλλου, Αλκής Λάρνακας και Βέροιας μίλησε στο Sport24.gr για την ιστορική προσωπική του επιτυχία, όσο και της ομάδας του:

"Είμαστε στην έκτη θέση - αν μπορούμε να το πούμε έτσι σε επίπεδο ιεραρχίας παράδοσης των ομάδων - και τερματίσαμε μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις. Τα καταφέραμε και ήταν δύσκολο. Πήραμε το πρωτάθλημα, παίζαμε με την Έμιρεϊτς και πήραμε το πρωτάθλημα με τέσσερις βαθμούς διαφορά.

Πρωταθλητής στο Ντουμπάι ο Κολομπούρδας!

Είμαι πολύ χαρούμενος. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες, χάσαμε μόνο δύο ματς. Παίξαμε καταπληκτικά ματς, βάλαμε ωραία γκολ και το αξίζαμε. Ευχαριστώ τη διοίκηση. Μην ξεχνάτε ότι ήμασταν η πιο νέα ηλικιακά ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους για το πρωτάθλημα".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ