ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Προτάθηκε στην Μπεσίκτας ο Μήτρογλου"

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Κώστας Μήτρογλου προτάθηκε σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο στην Μπεσίκτας για να αντικαταστήσει τον Τζενκ Τοσούν, ο οποίος θα αφήσει την ομάδα της Πόλης για την Έβερτον.

Μπορεί ο τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Άντονι Θουμπιθαρέτα, να έβαλε "φρένο" στα σενάρια αποχώρησης του Κώστα Μήτρογλου από τους "Phocéens", αλλά τα μεταγραφικά δημοσιεύματα για τον 29χρονο Έλληνα διεθνή επιθετικό συνεχίζονται και σε καθημερινή μάλιστα βάση.

Στις 27 Δεκεμβρίου του 2017 ήταν η γαλλική σελίδα, "But Football Club", η οποία έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Χόφενχαϊμ με τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας να εξέταζε την περίπτωση του Μήτρογλου για να αντικαταστήσει τον Ζάντρο Βάγκνερ, ο οποίος μεταγράφηκε στην Μπάγερν.

Τώρα, έρχεται η "Fotospor" από την Τουρκία, σε δημοσίευμα της οποίας υποστηρίζεται ότι ο Έλληνας φορ προτάθηκε στην Μπεσίκτας.

Άλλωστε, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θέλει ενίσχυση σε αυτή τη θέση. Ο 26χρονος Τούρκος διεθνής επιθετικός των "μαύρων αετών", Τζενκ Τοσούν, αναμένεται να αποκτηθεί τις επόμενες ημέρες από την Έβερτον έναντι 30.000.000 ευρώ.

Ο Μήτρογλου έχει 3 γκολ σε 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (δύο γκολ στη Ligue 1 με Καέν και Στρασμπούρ κι ένα στο Coupe de la Ligue με τη Ρεν). Η Μπεσίκτας έχει συγκεντρώσει 30 βαθμούς σε 17 ματς στην τουρκική Superlig, ευρισκόμενη στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ