ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πρόκριση στους "32" και κόντρα στη Χάμαρμπι η Akropolis

Πρόκριση στους "32" και κόντρα στη Χάμαρμπι η Akropolis

Η Akropolis επικράτησε 4-0 της Karlberg την Τετάρτη για το Κύπελλο Σουηδίας και μια ημέρα μετά έμαθε ότι αντίπαλος της στη φάση των "32" θα είναι η Χάμαρμπι.

Την Τετάρτη το μεσημέρι η Akropolis με σκόρερ τους Σταυροθανασόπουλο και Γκέζο επικράτησε με 4-0 της Karlberg και προκρίθηκε στους "32" του Κυπέλλου Σουηδίας. Εκεί όπου η κλήρωση έφερε ως αντίπαλο την Χάμαρμπι στο μεγαλύτερο παιχνίδι στη σύντομη ιστορία της Akropolis το οποίο θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου.

Στο ματς της Τετάρτης (2/8) η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 4-0 εκτός έδρας. Μάλιστα δυο από τα τέσσερα γκολ πέτυχαν οι Σταυροθανασόπουλος και Γκέζος.

Το 1-0 έγινε από τον Ραζαμόχα στο 26' για να έρθει στο 58' ο Έλληνας επιθετικός και με σουτ με το αριστερό έξω από τη περιοχή έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Μάκης Γκέζος με κεφαλιά ύστερ από κόρνερ στο 71' ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 74' από τον Σανγκρέ.

Να σημειώσουμε ότι από την Τρίτη στην Σουηδία βρίσκεται και ο Νικολακάκης ο οποίος θα υπογράψει στην "Akropolis" Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Νικολακάκης έπαιξε στον ΑΟ Τρίκαλα και στον Εργοτέλη.

Όσο για το πρωτάθλημα είχε διακοπεί και αρχίζει ξανά στις 19 Αυγούστου ενώ η Akropolis βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 25 βαθμούς μετά από 14 ματς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ