ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παυλίδης - Βρουσάι: "Ο Άγιαξ πρωτάθλημα, εμείς κύπελλο"

Παυλίδης - Βρουσάι: "Ο Άγιαξ πρωτάθλημα, εμείς κύπελλο"

Παυλίδης και Βρουσάι μίλησαν για τον κυριακάτικο (5/5, 19.00) τελικό κυπέλλου της Βίλεμ με τον Άγιαξ και αφού υποστήριξαν ότι πιστεύουν στη νίκη, ανέφεραν ότι ο Φρένκι Ντε Γιονγκ είναι παράδειγμα γι' αυτούς.

Την Κυριακή (5/5, 19.00) είναι προγραμματισμένος ο τελικός του κυπέλλου Ολλανδίας ανάμεσα σε Βίλεμ και Άγιαξ στο Ρότερνταμ. Οι Βαγγέλης Παυλίδης και Μάριος Βρουσάι (φωτ.) μίλησαν στην εφημερίδα " De Telegraaf" για την αναμέτρηση και αναφέρθηκαν στις πιθανότητες που έχει η Βίλεμ να πάρει το τρόπαιο απέναντι στον Αίαντα.

"Μπορεί να δώσεις ένα τέτοιο παιχνίδι μόνο μία φορά στη ζωή σου. Είναι πλεονέκτημα για εμάς ότι ο Άγιαξ έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια και συνεπώς κούραση" ανέφερε ο Βρουσάι. " Προσπαθούν να μας εμπεδώσουν εδώ ότι μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Ο Άγιαξ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι μέσα σε όλες τις διοργανώσεις σε μια καταπληκτική χρονιά, όμως σε ένα παιχνίδι πολλά μπορούν να συμβούν. Εμείς πάμε για τη νίκη. Ο Άγιαξ το πρωτάθλημα, εμείς το κύπελλο" πρόσθεσε από την πλευρά του ο Παυλίδης, τον οποίο προ ημερών η Βίλεμ αγόρασε από τη Μπόχουμ.

Όταν έγινε η ερώτηση για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ που ξεκίνησε από τη Βίλεμ, συνεχίζει στον Άγιαξ και από τη νέα σεζόν θα ανήκει στη Μπαρτσελόνα, ο Βρουσάι απάντησε: " Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με έναν τόσο μεγάλο παίκτη, αλλά αποτελεί παράδειγμα για εμάς. Ο Φρένκι απέδειξε ότι παίκτες από τη Βίλεμ μπορούν επίσης να φτάσουν σε παγκόσμιο επίπεδο".

Ο 20χρονος επιθετικός Βρουσάι που αγωνίζεται στη Βίλεμ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό έχει κάνει 15 συμμετοχές στην ομάδα της Ολλανδίας και έχει σημειώσει τέσσερα γκολ. Ο 20χρονος επιθετικός Παυλίδης έχει σημειώσει και αυτός τέσσερα γκολ, σε 14 συμμετοχές. Στο πρωτάθλημα η Βίλεμ, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος, βρίσκεται στην 8η θέση με 44 βαθμούς (13 νίκες, 5 ισοπαλίες και 14 ήττες).

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ