ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παπαδόπουλος: "Δεν θα μπορούσα να πανηγυρίσω γκολ εναντίον του ΠΑΟΚ"

From left: Hamburg's Luca Waldschmidt, Kyriakos Papadopoulos, Torwart Rene Adler and Albin Ekdal celebrate after the Bundesliga soccer match between Hamburger SV and Bayer Leverkusen at the Volksparkstadion in Hamburg, Germany, Friday Feb. 3, 2017. (Axel Heimken/dpa via AP)
From left: Hamburg's Luca Waldschmidt, Kyriakos Papadopoulos, Torwart Rene Adler and Albin Ekdal celebrate after the Bundesliga soccer match between Hamburger SV and Bayer Leverkusen at the Volksparkstadion in Hamburg, Germany, Friday Feb. 3, 2017. (Axel Heimken/dpa via AP) AXEL HEIMKEN/DPA VIA AP

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έδειξε για μία ακόμη φορά το δέσιμο που έχει με τον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε επίσης ότι είχε προτάσεις από Αγγλία και Ισπανία, αλλά ήθελε να μείνει στο Αμβούργο.

Μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα " Hamburger Morgen Post" έδωσε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Μίλησε για τη ζωή του, τα πλάνα και και τις φιλοδοξίες του με τη φανέλα του Αμβούργου και για μία ακόμη φορά έδειξε πόσο μεγάλο είναι το δέσιμο που έχει με τον ΠΑΟΚ.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα πανηγύριζε ένα γκολ εναντίον της Σάλκε, της ομάδας στην οποία πρωτόπαιξε στην Γερμανία, τόνισε ότι θα το έκανε, αλλά δεν θα έκανε το ίδιο πράγμα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

"Είναι εντυπωσιακό το ότι δεν έχετε πρόβλημα να πανηγυρίζουμε γκολ εναντίον των πρώην ομάδων μας. Αυτό είναι σπάνιο στις μέρες μας. Πάντα χαιρόμαστε όταν σκοράρουμε, γι' αυτό να είστε σίγουροι. Είτε εναντίον πρώην ομάδων μας είτε όχι. Ο σύλλογός μου είναι το Αμβούργο και δίνω τα πάντα γι' αυτόν. Μόνο εναντίον του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσα να πανηγυρίσω γιατί είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ", υπογράμμισε ο Παπαδόπουλος.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι φέτος, πριν οριστικοποιηθεί η κανονική μεταγραφή του από τη Λεβερκούζεν στο Αμβούργο (με 6.500.000 ευρώ), είχε κι άλλες προτάσεις: "Είχα συμβόλαιο με τη Λεβερκούζεν. Ο καθοριστικός παράγοντας ήταν ότι είπα στη Μπάγερ πως ήθελα να φύγω για το Αμβούργο. Αν ο παίκτης θέλει κάτι, τότε είναι δύσκολο για μια ομάδα να τον κρατήσει. Ευτυχώς, τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα. Είχα καλές προτάσεις από Αγγλία και Ισπανία. Αλλά ήθελα πραγματικά να μείνω στο Αμβούργο. Αυτή είναι η ομάδα μου και μου ταιριάζει".

Πρόσθεσε, επίσης: "Στον αγωνιστικό χώρο πάντα παίζω λες και πρόκειται για μάχη επιβίωσης. Αυτή είναι η δουλειά μας. Θέλω πάντα να κερδίζω. Πρέπει να έχεις την κατάλληλη εκπαίδευση σε αυτό. Γι' αυτό είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου. Με έκανε πολύ δυνατό πνευματικά από παιδί. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, αλλά στο τέλος το μυαλό αποφασίζει αν μπορείς να τα καταφέρεις".

Εξάλλου, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τα προβλήματα τραυματισμών που του δημιούργησαν πολλά εμπόδια στην καριέρα του τα προηγούμενα χρόνια: "Πολλοί είπαν πριν από 4 χρόνια ότι δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ ξανά. Το ίδιο και οι γιατροί. Ωστόσο, δεν είχα κανένα πρόβλημα στα γόνατα τα τελευταία 2,5 χρόνια. Το Αμβούργο πιστεύει τόσο πολύ σε μένα και πλήρωσε πολλά χρήματα για να με αποκτήσει. Στην Ελλάδα λέμε ότι το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Αν θέλετε να δείτε αν είμαι υγιής, είστε ευπρόσδεκτοι να το κάνετε".

Photo credits: Axel Heimken/dpa via AP

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ