ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πανό οπαδών της Μαρσέιγ στα ελληνικά: "Εμπρός Μήτρογλου"

Marseille's Konstantinos Mitroglou, right, celebrates with Aymen Abdennour, after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou, right, celebrates with Aymen Abdennour, after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ σήκωσαν πανό για τον Κώστα Μήτρογλου στο περιθώριο της αναμέτρησης με τη Γκινγκάμπ. Μήνυμα στήριξης, αλλά και παρότρυνσης από τους φίλους των Μαρσεγέζων για τον διεθνή φορ. (PHOTO)

Η Μαρσέιγ νίκησε 1-0 τη Γκινγκάμπ την Κυριακή (26/11) και έφτασε τους 28 βαθμούς στο Σαμπιονά. Το γκολ το έβαλε ο Τεβίν, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου έπαιξε και στα 90 λεπτά. Για τον διεθνή φορ, μάλιστα, οι οπαδοί των Μαρσεγέζων σήκωσαν πανό, με το οποίο θέλησαν να στηρίξουν, αλλά και να παροτρύνουν τον 29χρονο να βάλει περισσότερα τέρματα.

"Εμπρός Μήτρογλου" αναγραφόταν σε αυτό, πάνω στο οποίο υπήρχε και η ελληνική σημαία... Ο στράικερ της γαλλικής ομάδας έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: "Η νίκη είναι πάντα η πιο σημαντική. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί".

Πανό οπαδών της Μαρσέιγ στα ελληνικά: "Εμπρός Μήτρογλου"
Μήτρογλου πανό
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ