ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναγιώτης Ρέτσος: Παίζει σε επίσημο ματς μετά από 208 μέρες!

Leverkusen's Panagiotis Retsos plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Bayer 04 Leverkusen in Berlin, Germany, Wednesday, Sept. 20, 2017. Berlin defeated Leverkusen by 2-1. (AP Photo/Michael Sohn)
Ρέτσος AP

Ο Παναγιώτης Ρέτσος πραγματοποιεί την πρώτη του εφετινή εμφάνιση για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, στο εντός έδρας παιχνίδι της γερμανικής ομάδας απέναντι στη Λουντογκόρετς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League. Πρώτο ματς για τον 20χρονο 208 μέρες μετά!

Στις 5 Μαΐου 2018, ο Παναγιώτης Ρέτσος αγωνίζεται στην αναμέτρηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης, για τη Μπουντεσλίγκα. Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 ο 20χρονος αμυντικός επελέγη για το βασικό σχήμα των "ασπιρίνων" απέναντι στη Λουντογκόρετς, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League.

Από τότε έως σήμερα πέρασαν 208 μέρες κατά τις οποίες ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να καταγράψει επίσημη συμμετοχή λόγω τραυματισμών. Στις 10 Ιουλίου, στην προετοιμασία της ομάδας του, υπέστη κάταγμα στο χέρι, έχοντας πέσει από το ποδήλατο. Στις αρχές Αυγούστου επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς, αλλά υπέστη μυϊκό τραυματισμό.

Ο Ρέτσος πήρε μεταγραφή στη Λεβερκούζεν τον Αύγουστο του 2017. Η γερμανική ομάδα αγόρασε τον 19χρονο τότε αμυντικό από τον Ολυμπιακό αντί 22 εκατ. ευρώ. Με τη φανέλα της έπαιξε πέρυσι σε 28 ματς, έχοντας προλάβει να φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα σε έξι ματς, πριν έρθει η πρόταση. Με την εθνική Ελλάδας έχει καταγράψει πέντε συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ