ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παίκτης του μήνα στη Μαρσέιγ ο Μήτρογλου

Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Κώστας Μήτρογλου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για τον μήνα Μάρτιο στη Μαρσέιγ. Οι οπαδοί των Μασσαλών έδωσαν την ψήφο τους στον 30χρονο στράικερ, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 31%.

Καλύτερος παίκτης της Μαρσέιγ για τον μήνα Μάρτιο αναδείχθηκε ο Κώστας Μήτρογλου, κατόπιν ψηφοφορίας που διενήργησε η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο διεθνής επιθετικός συγκέντρωσε το 31% των προτιμήσεων των οπαδών και άφησε στη δεύτερη θέση τον Παγέτ (28%) και τον Οκάμπος (28%).

Τον Μάρτιο ο "Μητρογκόλ" σημείωσε το πολύ σημαντικό γκολ με το οποίο οι Μασσαλοί νίκησαν εκτός έδρας 2-1 την Τουλούζ, ενώ σκόραρε και στην ήττα (2-3) από τη Λιόν.

Η L'Equipe, από εκεί και πέρα, αποκάλυψε ότι το 2005 ο Μήτρογλου θα μπορούσε να υπογράψει στην Οσέρ. Ότι όταν έπαιζε στην Κ19 της Γκλάντμπαχ και είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ (μπροστά από Εζίλ και Βάγκνερ), υπήρξε έντονο ενδιαφέρον, αλλά εντέλει υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

Εφέτος με τη Μαρσέιγ ο 30χρονος φορ έχει παίξει σε 21 ματς, έχοντας σημειώσει 9 γκολ.

(AP Photo/Claude Paris)

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ