ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Όχι" Μπενφίκα σε Σουόνσι για Σάμαρη

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
samaris (AP Photo/Steven Governo) AP

Η Σουόνσι ζήτησε τον Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα ως δανεικό με οψιόν αγοράς και συνάντησε την άρνηση των "αετών" ελλείψει εναλλακτικών λύσεων στη μεσαία γραμμή.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος, Ανδρέας Σάμαρης, βρέθηκε στο επίκεντρο πορτογαλικού μεταγραφικού "θρίλερ" της τελευταίας ημέρας της χειμερινής περιόδου (31/1).

Σύμφωνα με την "O Jogo", η Σουόνσι κατέθεσε πρόταση ύψους 1.500.000 ευρώ στην Μπενφίκα για τον εξάμηνο δανεισμό του, ενώ δέχθηκε να τεθεί οψιόν αγοράς ύψους 10.000.000 ευρώ για το προσεχές καλοκαίρι (2018).

Η απάντηση των "αετών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας ήταν, ωστόσο, αρνητική. Κι αυτό γιατί δεν είχε βρει εναλλακτικές λύσεις. Ο Ερμές παραχωρήθηκε δανεικός στην Κρουζέιρο, ενώ ο Φιλίπε Αουγκούστο (με το ίδιο καθεστώς) στην Αλάνιασπορ.

Όμοια ήταν η απάντηση και για τον Ράφα Σίλβα, καθώς η πρόταση της Νάπολι ήταν 2.000.000 ευρώ για εξάμηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς ύψους 20.000.000 ευρώ.

Ο 28χρονος Έλληνας διεθνής μέσος έχει ένα γκολ (απέναντι στην Γκιμαράες) σε οκτώ συμμετοχές (μόλις δύο στο αρχικό σχήμα) στην Primeira Liga, τρεις στο πορτογαλικό Λιγκ Καπ και ισάριθμες στο Champions League.

Photo credits: AP Photo/Steven Governo

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ