ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ονειρεύεται την καριέρα του Μαρσέλο ο Τσιμίκας

Ονειρεύεται την καριέρα του Μαρσέλο ο Τσιμίκας

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας τόνισε πως ονειρεύεται να κάνει την καριέρα του Μαρσέλο και θέλει να παίξει στην Εθνική Ελλάδας.

Δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Βίλεμ αγωνίζεται ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας. Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Οmroep Βrabant", μίλησε για την πορεία του στην Ολλανδία, για την ομάδα του Πειραιά, ενώ αποκάλυψε τα όνειρά του, θέλοντας να φτάσει την καριέρα του Μαρσέλο. Φυσικά, επιθυμία του είναι να φορέσει την φανέλα της "γαλανόλευκης".

Για τον χαρακτήρα του και το πρόβλημα της γλώσσας, είπε: "Κάνω πολλές πλάκες. Μου αρέσει να γελάω, είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Κάνω μαθήματα ολλανδικών και έχω μάθει κάποιους ποδοσφαιρικούς όρους. Τα ολλανδικά είναι δύσκολα, όμως όλοι οι παίκτες μιλούν αγγλικά και έμαθα καλά στην Δανία".

Για τον υποβιβασμό με την Έσμπιεργκ, τόνισε: "Ήταν το χειρότερο συναίσθημα που είχα. Όμως έμαθα πολλά από αυτό. Είναι ένα άλλο ποδόσφαιρο, με έμφαση στην δύναμη. Αυτό με βοήθησε να γίνω περισσότερο άνδρας. Έγινα δυνατότερος και έμαθα πολλά τακτικά. Βελτιώθηκα πολύ εκεί. Ελπίζω ότι στην Βίλεμ θα πάρουμε περισσότερες νίκες για να ανέβουμε βαθμολογικά".

Για τη Βίλεμ σχολίασε: "Είχα διαβάσει ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πανέμορφη ιστορία. Μου αρέσει το ολλανδικό ποδόσφαιρο, ο τρόπος παιχνιδιού. Νομίζω ότι η Βίλεμ είναι μία καλή ομάδα για μένα. Αν είσαι καλός θα παίξεις. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν βάζουν εύκολα νέους παίκτες στην ομάδα. Δεν έχω ιδέα γιατί, αλλά δεν είναι το ίδιο όπως στην Ολλανδία".

Για το αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, απάντησε: "Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα. Πρώτα θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου εδώ και μετά το τέλος της σεζόν θα σκεφτώ το μέλλον μου".

Για τα όνειρά του, αποκάλυψε: "Θέλω να παίξω στην Εθνική Ελλάδας. Ο καλύτερος αριστερός μπακ στον κόσμο είναι ο Μαρσέλο της Ρεάλ Μαδρίτης. Απολαμβάνω τον τρόπο, με τον οποίον παίζει. Είναι τεχνίτης. Αν κάνω την καριέρα του θα είναι πολύ καλό".

Για το ότι παίζει αριστερό μπακ, ανέφερε: "Έπαιζα αριστερό εξτρέμ για 5-6 χρόνια. Όταν πήγα στον Ολυμπιακό μου είπαν να παίξω αριστερό μπακ. Ήμουν καλός ως εξτρέμ, αλλά μπορώ να κάνω καριέρα ως ακραίος μπακ. Όμως μου αρέσει ακόμα να βγαίνω στην επίθεση και υπό αυτή την έννοια είμαι τυπικός ακραίος μπακ. Το 2018, κάθε ομάδα θέλει δεξί και αριστερό μπακ που είναι καλό τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ