ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οικονόμου: "Αβαντάζ η παρουσία του Ζέκα στην Κοπεγχάγη"

Οικονόμου: "Αβαντάζ η παρουσία του Ζέκα στην Κοπεγχάγη"

Ο Μάριος Οικονόμου στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κοπεγχάγης στάθηκε στην παρουσία του Ζέκα και εξήγησε γιατί επέλεξε την ομάδας της Δανίας σε σχέση με τις άλλες προτάσεις. Θα φορά τη φανέλα με το 22, ενώ πίσω θα αναγράφεται μόνο το όνομα.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (3/9) την πώληση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού, Μάριου Οικονόμου, στην Κοπεγχάγη αντί 1.000.000 ευρώ.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κοπεγχάγης - στο επίσημο κανάλι της ομάδας - στάθηκε στην παρουσία του Ζέκα και εξήγησε γιατί επέλεξε τους πρωτευουσιάνους της Δανίας σε σχέση με τις άλλες προτάσεις που είχε. Ο Μάριος Οικονόμου πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 22, ενώ στο πίσω μέρος της θα αναγράφεται μόνο το όνομα του παίκτη.

"Η Κοπεγχάγη είναι ένα γνωστό κλαμπ στην Ευρώπη και το είδα ως μία πραγματικά μεγάλη ευκαιρία και μία συναρπαστική πρόκληση να έρθω σε μία ομάδα καλά οργανωμένη και φιλόδοξη. Φυσικά και έχω παρακολουθήσει την Κοπεγχάγη ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς

Ο Ζέκα επίσης είναι εδώ μερικά χρόνια και τα πάει καλά, αγαπά την ομάδα και τον αγαπούν. Μου έχει πει τα καλύτερα. Είναι υγιές περιβάλλον και ανυπομονώ να παίξω τα πρώτα μου ματς με τη φανέλα της ομάδας. Η παρουσία του Ζέκα είναι αβαντάζ για την προσαρμογή μου, θα με βοηθήσει να καταλάβω το στυλ παιχνιδιού στην αρχή. Είμαι πολύ χαρούμενος, εντυπωσιασμένος", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για:

Το πέρασμά του από την Ιταλία: "Η Ιταλία ήταν σχολείο για την άμυνα όσον αφορά στην τακτική. Όποιος αμυντικός έχει περάσει από την Ιταλία μαθαίνει πολλά. Θα μιλήσω με τον προπονητή, είχαμε μια σύντομη συνομιλία. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ το ταχύτερο δυνατό" .

Την απόφαση να επιλέξει την Κοπεγχάγη: "Υπήρχαν δύο-τρεις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, αλλά όταν ήλθε η Κοπεγχάγη προσπάθησα να μάθω τα περισσότερα, συγκέντρωσα πληροφορίες. Όλες οι απαιτήσεις μου εκπληρώθηκαν, οπότε ήταν μια εύκολη απόφαση. Έχω κάνει προετοιμασία ένα μήνα με την ΑΕΚ και νομίζω ότι θα είμαι έτοιμος".

Τον αθλητισμό στην εποχή του κορονοϊού και τους στόχους του: "Ελπίζω ο κορονοϊός να φύγει γρήγορα και το γήπεδο να γεμίσει ξανά από αυτούς τους απίστευτους φιλάθλους, αυτός είναι ο προορισμός του. Θέλω να νικήσω και να πάρω το πρωτάθλημα. Έχω μεγάλο κίνητρο. Θέλω να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Επίσημα στην Κοπεγχάγη ο Οικονόμου
ΑΕΚ: Πέταξε για Κοπεγχάγη ο Οικονόμου
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ