ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οι οπαδοί της Ουντινέζε ψήφισαν κορυφαίο τον Καρνέζη!

Οι οπαδοί της Ουντινέζε ψήφισαν κορυφαίο τον Καρνέζη!

Οι φίλοι της Ουντινέζε ψήφισαν τον Ορέστη Καρνέζη ως τον κορυφαίο τερματοφύλακα της ομάδας τους για την φετινή σεζόν και τον βράβευσαν. Τι είπε ο ίδιος γι' αυτή την τιμητική διάκριση (VIDEO).

Ο Ορέστης Καρνέζης είναι βασικός τερματοφύλακας στην Ουντινέζε και ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φίλων της ομάδας. Ο ίδιος διένυσε την δεύτερη σεζόν του στην ομάδα του "Φρίουλι" και αισθάνεται πολύ άνετα στο περιβάλλον του.

Μάλιστα, φέτος ήταν από τους πλέον σταθερούς καθ' όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και για το λόγο αυτό ο κόσμος τον αντάμειψε, ανακηρύσσοντας τον πολυτιμότερο παίκτη της Ουντινέζε. Αν μη τι άλλο, μια πολύ σημαντική διάκριση για τον 31χρονο γκολκίπερ και αναγνώριση της προσπάθειάς του.

Θυμίζουμε ότι φέτος αγωνίστηκε 37 φορές, δεχόμενος 58 γκολ και κρατώντας το μηδέν σε οκτώ παιχνίδια. Βέβαια, μπορεί τα νούμερά του να μην θαμπώνουν, όμως φέτος η Ουντινέζε κινδύνεψε με υποβιβασμό και σώθηκε χάρη στο 1-1 με την Αταλάντα στο "Μπέργκαμο".

"Είναι μία σημαντική αναγνώριση, αποτελεί μεγάλη τιμή. Όταν κορυφαίος είναι ο γκολκίπερ της, αυτό είναι ένα κακό σημάδι. Κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου", τόνισε ο διεθνής γκολκίπερ της Ουντινέζε.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ