ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οι... ακατάλληλες ευχές για τα γενέθλια του Παπασταθόπουλου

Arsenal defender Sokratis Papastathopoulos, center, celebrates with teammates at the end of the Europa League semifinal soccer match, second leg, between Valencia and Arsenal at the Camp de Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday, May 9, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz)
Arsenal defender Sokratis Papastathopoulos, center, celebrates with teammates at the end of the Europa League semifinal soccer match, second leg, between Valencia and Arsenal at the Camp de Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday, May 9, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δέχτηκε τις ευχές των Χούμελς, Γκερέιρο, Ακανζί, Μπάτρα, Μπεγερίν για τα 32α γενέθλιά του αλλά και αρκετών Ελλήνων παικτών σε ένα video που προκαλεί αρκετό γέλιο.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έγινε 32χρονών την Τρίτη (9/6) και δέχτηκε... χιλιάδες ευχές για τα γενέθλια του. Ανάμεσα σε αυτές που ξεχώρισαν ήταν ένα βίντεο που ανέβασε και ο ίδιος στο λογαριασμό του στο instagram και περιελάμβανε ευχές από πρώην συμπαίκτες του και φίλους του.

Ο πρώτος που μίλησε στο υπέροχο video με ευχές προς τον διεθνή αμυντικό ήταν ο αρχηγός της Ντόρτμουντ, Ματ Χούμελς, αλλά και οι συμπαίκτες του στο γερμανικό σύλλογο Ραφαέλ Γκερέιρο, Μάνουελ Ακανζί και Μαρκ Μπάτρα.

Επίσης του εύχονται οι Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Μανωλάς, Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ρέτσος, Ντίνος Μαυροπάνος αλλά και ο νυν συμπαίκτης του στην Άρσεναλ, Έκτορ Μπεγερίν, καθώς και οι πρώην συμπαίκτες του στην Ιταλία, Μέστο και Σορεντίνο.

Αρκετοί εκ των ξένων ποδοσφαιριστών που ευχήθηκαν στον Έλληνα διεθνή φρόντισαν μάλιστα να του κάνουν και πλάκα αποκαλώντας τον με την πρώτη λέξη που μαθαίνει κάθε ξένος ποδοσφαιριστής εντός ή εκτός Ελλάδας και που μάλλον τους την έχει μάθει ο ίδιος... το "Μαλάκας".

Φυσικά του ευχήθηκε και η Άρσεναλ ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο twitter μια φωτογραφία με το πρόσωπο του σε στυλ... καρτούν και γράφοντας "Χρόνια πολλά... Πάπα".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ