ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Βλαχοδήμος ξύπνησε την Ευρώπη"

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βλαχοδήμος EUROKINISSI

Η εμφάνιση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στο Άμστερνταμ παρά την ήττα της Μπενφίκα από τον Άγιαξ έχει προσελκύσει σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο Έλληνας ( προσεχώς διεθνής) γκολκίπερ της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, νικήθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, καθώς η μπάλα από το σουτ του Νουσαΐρ Μαζραουί κόντραρε στον Άλεξ Γκριμάλδο κι άλλαξε πορεία.

Ο 24χρονος γκολκίπερ είχε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και ήταν κατά γενική ομολογία ο κορυφαίος των "αετών" της Λισαβόνας. Οι επεμβάσεις του ήταν σημαντικές στις επιθέσεις της ομάδας της ολλανδικής πρωτεύουσας.

Ο Βλαχοδήμος προσέθεσε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση υπερασπιζόμενος την εστία της Μπενφίκα στο ενεργητικό του. Σύμφωνα με τις εφημερίδες της χώρας της Ιβηρικής, "A Bola" και "O Jogo", έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων.

"Ο Βλαχοδήμος ξύπνησε την Ευρώπη"

"Ο Βλαχοδήμος ξύπνησε την Ευρώπη μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις", αναφέρει η πρώτη και "ο Βλαχοδήμος εκπλήσσει τους Γερμανούς", η δεύτερη.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έχει πάρει με το "καλημέρα" τα γάντια του βασικού στην πρωτοπόρο της Primeira Liga.

"Ο Βλαχοδήμος ξύπνησε την Ευρώπη"

Άλλωστε, η Μπενφίκα μπορεί και πουλά με ευκολία τερματοφύλακες. Ο Έντερσον πωλήθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι αντί 40.000.000 ευρώ, ο Γιαν Όμπλακ στην Ατλέτικο αντί 15.000.000 ευρώ, ο Ρομπέρτο (πρώην Ολυμπιακού) αντί 5.400.000 ευρώ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ