ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Ο Σωκράτης δεν μπορεί να περιμένει τη Νάπολι και κοιτάζει Αραβία"

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London , England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London , England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σύμφωνα με το Sport Witness δεν μπορεί να περιμένει τη Νάπολι και εξετάζει προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τα έχει βρει με την Άρσεναλ για την αποχώρησή του σύμφωνα με το Sport Witness, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Όπως αναφέρεται στο βρετανικό ρεπορτάζ έχει συμφωνήσει στο οικονομικό σκέλος με τη Νάπολι, αλλά η μεταγραφή δεν μπορεί να προχωρήσει όσο ο Καλιντού Κουλιμπαλί παραμένει στους παρτενοπέι (οι επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Σενεγαλέζο αμυντικό βρίσκονται σε αδιέξοδο).

O 32χρονος Καλαματιανός κεντρικός αμυντικός δεν μπορεί να περιμένει την ιταλική ομάδα - καθώς ο χρόνος μέχρι την εκπνοή της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου πιέζει - και πλέον εξετάζει προτάσεις που έχει στα χέρια του από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ