ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σισέ "ξεσκίζει" τον Μήτρογλου: "Οταν κάνει σπριντ, τρέχει σαν να σέρνει καφάσι 300 κιλών"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος έχει περάσει από την Μαρσέιγ άσκησε σκληρή κριτική στον Μήτρογλου για την αγωνιστική του συμπεριφορά στα ματς της ομάδας της Μασσαλίας.

Σκληρή κριτική στον Μήτρογλου για την αγωνιστική του συμπεριφορά στα ματς με τη Μαρσέιγ - προφανώς με αφορμή την ήττα με 1-3 από τη Λάτσιο στην τρίτη αγωνιστική του Europa League - άσκησε ο Τζιμπρίλ Σισέ με αφορμή την παρουσία του Έλληνα διεθνή στο παιχνίδι κόντρα στη Λάτσιο για το Europa League.

Ο Σισέ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του παλαίμαχου Γάλλου αμυντικού, Βίλι Σανιόλ, στο κανάλι «RMC Sport» και ρωτήθηκε για την ομάδα της Μασσαλίας στην οποία είχε αγωνιστεί για τρία χρόνια.

Η κουβέντα έφτασε στην επίθεση της ομάδας και τις επιδόσεις του Κώστα Μήτρογλου με τον Σισέ να ξεσπάει λέγοντας:

« Λόγω θέσης, παρακολουθώ πολύ στενά τους επιθετικούς στα παιχνίδια. Ο Μήτρογλου δεν έχει καθόλου κίνηση, κάθεται συνεχώς σε ένα σημείο. Τεχνική έχει, αλλά όταν είναι να κάνει σπριντ είναι σαν να… σέρνει ένα καφάσι 300 κιλών.

Τον ξέρω από τότε που έπαιζα στον Παναθηναϊκό κι εκείνος στον Ολυμπιακό και στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα έκανε τα ίδια. Η Μαρσέιγ πρέπει να βρει έναν επιθετικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ