ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Σιόβας γιόρτασε τη νίκη στο ντέρμπι με πίτσες στ' αποδυτήρια!

Ο Σιόβας γιόρτασε τη νίκη στο ντέρμπι με πίτσες στ' αποδυτήρια!

Η Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα "έκοψε" την καλή πορεία της Χετάφε και ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού πανηγύρισε τη νίκη με πίτσες στ' αποδυτήρια της αντιπάλου (PHOTO).

Το Χετάφε - Λεγανές είναι το "μικρό" ντέρμπι της Μαδρίτης και η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα κατάφερε να βάλει ένα μεγαλοπρεπές "stop" στην αντίπαλό της με 2-0 εκτός έδρας.

Η Χετάφε, μάλιστα, με το εις βάρος της αποτέλεσμα γνώρισε την ήττα μετά από τέσσερις αγώνες που μετρούσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία, πράγμα που σημαίνει ότι έχασε έδαφος στη "μάχη" που δίνει φέτος για να μπει απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Αυτή τη στιγμή το ισπανικό κλαμπ βρίσκεται στην 4η θέση με 46 βαθμούς, ενώ Αλαβές και Σεβίλλη ακολουθούν με 44 και 43 αντίστοιχα, έχοντας και ένα ματς λιγότερα.

Το μεγάλο "διπλό", η Λεγανές το γιόρτασε με πίτσες στ' αποδυτήρια, γεγονός που... μαρτύρησε με post ο Δημήτρης Σιόβας. Κάποιοι από τους συμπαίκτες του, μάλιστα, ποζάρουν με ένα κομμάτι πίτσα στο στόμα!

Επισημαίνουμε ότι η Λεγανές είναι 11η στη La Liga με 36 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού ήταν βασικός στο παιχνίδι και έβγαλε όλο το 90λεπτό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ POST

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ