ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Ο Σάμαρης ζητάει 3.000.000 ευρώ από την Μπενφίκα"

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP PHOTO/STEVEN GOVERNO

Ο Ανδρέας Σάμαρης ζήτησε σύμφωνα με την "Record" το ποσό των 3.000.000 ευρώ ετησίως - διπλασιασμό δηλαδή απολαβών - από την Μπενφίκα για να ανανεώσει την συνεργασία τους που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Μέχρι την αρχή του έτους καλά, καλά δεν υπολογιζόταν από την Μπενφίκα - δεν ήταν μάλιστα καν δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα - και βρισκόταν μεταξύ πάγκου κι εξέδρας. Τότε όλα έδειχναν ότι θ' αποχωρούσε από τους αετούς στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, όταν κι εκπνέει το συμβόλαιό του.

Ο Ρουί Βιτόρια όμως, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας, τον διαδέχθηκε ο Μπρούνο Λάζε κι ο 29χρονος Πατρινός αμυντικός μέσος επανενεργοποιήθηκε. Ανέκτησε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα - είναι ξανά βασικό στέλεχος - και μάλιστα σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη (0-4) επί της Μορεϊρένσε για την 26η αγωνιστική της Primeira Liga.

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει για τον Ανδρέα Σάμαρη και η διοίκηση της Μπενφίκα επισπεύδει τις εργασίες για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, θορυβημένη ίσως από το φημολογούμενο ενδιαφέρον των δράκων.

"Ο Σάμαρης ζητάει 3.000.000 ευρώ από την Μπενφίκα"

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Record - στην πρώτη σελίδα της οποίας ο Έλληνας έχει περίοπτη θέση - ο Σάμαρης ζήτησε το ποσό των 3.000.000 ευρώ (μεικτά) για να πει το "sim".

O πρόεδρος των Λουζιτανών, Φελίπε Βιέιρα, δεν θέλει ν' ανέβει τόσο ψηλά (πρόκειται για διπλασιασμό απολαβών), ούτε να παρεκκλίνει από το πλάνο ανάδειξης νέων παικτών (Φλορεντίνο Λουίς, Ζοάο Φέλιξ). Θέλει, ωστόσο, και να κρατήσει κάποιους "παλιούς" για να "φυλάττουν Θερμοπύλες".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ